top of page

Kunskap och utbildning håller samvetet rent

CHE Ställningsmontage, med 12 anställda, levererar ställning till företag och privatkunder. Men arbetar även med andra underentreprenörer, utländska som svenska, där de ställer krav att dessa montörer har de nödvändiga utbildningar som behövs.

Det finns en stolthet i det man gör. Säkerheten är väldigt viktig och vi vill inte ha på vårt samvete att någon har skadats på någon av våra ställningar. Därför är kunskap och utbildning viktigt, säger Christofer Andersson.


Det är både Christofer och hans kollega Christer som bokar utbildningar till personalen. Vi har lite olika metoder att boka utbildning, berättar Christofer. Jag väljer alltid Ställningsskolans utbildningar medan Christer ibland mer ”fönstershoppar”, dvs väljer utbildningsföretag utifrån datum när utbildningen startar. Och ofta är det korta puckar till beslut om köp av utbildning. Men vi väljer alltid en godkänd utbildningsgivare.


Han tycker att det spelar roll ifall det är en godkänd utbildningsgivare eller inte. Det är en slags certifiering, som blir synonymt med att hålla en hög standard på utbildningarna.

Christofer tycker att Ställningsskolans utbildningar håller hög kvalitet, att läraren är påläst och uppdaterad i ämnet. När han valde utbildning i väderskydd, valde han Ställningsskolans på grund av den praktiska delen. Helt fantastiskt, säger han, att efter ha gjort beräkningar och blivit medveten om riskerna, att få prova på detta moment praktiskt.


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page