Referenser | Ställningsskolan

Referenser

Referens P&L Byggställningar


P&L Byggnadsställningar är beläget i Linköping och gör sina huvudsakliga jobb runt i kring Östergötland. De är ett snabbt växande företag och har idag en montör styrka på ca 30 personer. Bolaget startades 2014 och drivs av Pirre Pellinen & Ludvig Skagerstedt (P&L).

P&L och Ställningsskolan är samarbetspartners sedan P&L bildades. Vi har tagit tillfället i akt och ställt lite frågor till Pirre.

Vad är viktigt för dig som företagare och arbetsgivare när det gäller utbildning?
För mig är det självklart kompetensen & intyget man vill åt genom de olika utbildningar vi köper men visst handlar det mycket om att vår personal ska känna sig trygga i sina arbetsuppgifter. Vi vill att vår personal ska vara säkra i sin roll som ställningsmontör och därför är det viktigt att de får rätt förutsättningar genom utbildning.

Vad tycker du skiljer Ställningsskolan mot andra utbildningsgivare?
Ställningsskolan har alltid en bra flexibilitet, när vi behöver utbildning är det ofta bråttom och vi värdesätter att man ofta kan skräddarsy lösningar efter våra önskemål. Dessutom är lärarna väldigt kompetenta, de är pedagogiska och har erfarenheten som krävs från fält.
Att Utbildningen är med både praktiska & teoretiska delmoment tror jag är nyttigt att man får komma ut i friska luften så det inte bara är att sitta bakom en skolbänk och bli trött. Det är ute på ställningen som de sen ska jobba.

Vi på P&L är väldigt nöjda med Ställningsskolan som utbildningsgivare och kan varmt rekommendera dem.