5 tips på sommaraktiviteter för ställningsbyggare | Ställningsskolan

5 tips på sommaraktiviteter för ställningsbyggare

1) För dej som har barn; skippa Grönan, Liseberg och andra stressande miljöer som slukar stora delar av semesterkassan i ett nafs. Bygg en lådbil tillsammans istället! Det enda som behövs är ett gammalt barnvagnschassi, några brädor, spik och en repstump till styrningen. Går att bygga hur enkel eller avancerad som helst. Kostar nästan gratis och garanterat uppskattat bland ungarna!

2) För dej som inte har barn kan man utnyttja semestern till att öva på att tillverka dem, så att man ska kunna få bygga lådbilar i framtiden! Garanterat dubbelnöje!

3) För dej som inte kan eller vill få barn; bygg en lådbil för vuxna! Skitkul. Utmana grannarna på att bygga den snyggaste och snabbaste lådbilen!

4) För dej som inte orkar eller vill bygga en lådbil; annonsera om köpes på nån köpsajt.

5) För dej som hatar lådbilar (gäller även lådbilsfantaster); umgås med barn, nära och kära, vänner och släktingar. Bjud gamla moster på fika, åk och bada, grilla med grannen på kvällen. Livet behöver inte vara så komplicerat. Njut!

Glad sommar önskar Ställningsskolan!