Satsa på personalen och bibehåll kompetensen | Ställningsskolan

Satsa på personalen och bibehåll kompetensen

Cervix Sverige AB arbetar med understöd, betongarbeten, ställning samt väderskydd och är en återkommande kund till Ställningsskolan. Vi fick möjlighet att ställa tre snabba frågor till Johan Hallin.

Vilken är din åsikt om…?

… BYN:s godkända utbildningsgivare?
För oss är det A och O att välja en godkänd utbildningsgivare och det är därför som vi har Ställningsskolan som vår huvudleverantör av utbildningar. Vi vill framstå som ett seriöst företag och förväntar oss också att leverantörerna är seriösa. Det ger trygghet till våra kunderna genom att vi kan visa att vi går ackrediterade utbildningar. Tror och hoppas detta kommer ha stor betydelse i branschen inom ett till tre år inom vår nisch.

…praktiska övningar som en del av utbildningen?
Då vi har ett rörligt yrke är praktiska moment en väldigt bra del i utbildningen. Dessutom tror jag att det är positivt för den som ska lära sig och för framtiden. En enorm skillnad. Det borde var krav på praktiska övningar i utbildningar som t ex fallskydd och säkra lyft för att höja förståelsen på de risker som eventuellt kan uppstå.

…Ställningsskolan?
Alltid supernöjd med utbildningarna, det är bra lärare och kunskaperna är uppdaterade. Vi har höga krav på utbildningar, och vi stämmer även av med vår personal om vad de tyckte. Det bemötande och den service vi har fått genom åren har varit extremt hög.